Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Στην Ελλάδα έρχεται μέλος του Λαϊκού Συνταγματικού Συμβουλίου της Ισλανδίας.


Στην Ελλάδα έρχεται πιθανότατα στις 9 Νοεμβρίου μία φίλη της Ελλάδας Ισλανδή δικηγόρος και μέλος του 25μελούς Λαϊκού Συνταγματικού Συμβουλίου της Ισλανδίας.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 20 Οκτωβρίου 2012 διεξήχθη δημοψήφισμα....
στην Ισλανδία κατά το οποίο οι Ισλανδοί ενέκριναν να ισχύσει ως Νέο Σύνταγμα της Ισλανδίας, το Σύνταγμα που συνέταξε 25μελές συμβούλιο, μετά από δημόσια διαβούλευση μέσα από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Μαζί με το Σύνταγμα οι Ισλανδοί ενέκριναν και την θεσμοθέτηση της δυνατότητας του Ισλανδικού λαού να προκηρύσσει μόνος του δημοψήφισμα. 

Το πιο πάνω του μέλος του Λαϊκού Συνταγματικού Συμβουλίου της Ισλανδίας, θα μας μιλήσει για τον τρόπο που λειτούργησε ο Ισλανδικός λαός όταν βρέθηκε σε αντίστοιχη δυσμενή θέση με τη δική μας, πως έφτιαξε ο λαός μόνος του Νέο Σύνταγμα καθώς και για τις  προοπτικές και προϋποθέσεις να γίνει κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα που κάποτε γέννησε την ίδια τη δημοκρατία και σήμερα έχει παραδοθεί σε ένα σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα!!!!

Η πρωτοβουλία για τον ερχομό της Ισλανδής φίλης ανήκει σε μέλη της κίνησης πολιτών ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. (Πρωτοβουλία για τη Ριζική Συνταγματική Αλλαγή).
Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Tags: , , , , ,

0 Responses to “Στην Ελλάδα έρχεται μέλος του Λαϊκού Συνταγματικού Συμβουλίου της Ισλανδίας.”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks