Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Δεύτερο κόμμα ο Σαμαράς!


 Δεύτερο κόμμα ο Σαμαράς!
Κινδυνεύει ο Σαμαράς να είναι δεύτερο κόμμα στις εκλογές!
Όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό αυτό το σενάριο είναι το επικρατέστερο! Κάθε μέρα που περνάει η ανασφάλεια της Συγγρού διογκώνεται γι αυτό και οι καυγάδες τους δεν μπορούν πλέον να μείνουν εντός των τειχών, όπως ο πρόσφατος των Μουρούτη-Λυκουρέντζου.
Η ΝΔ είναι ένα κόμμα υπό διάλυση κι αυτό είναι επίτευγμα του Αντώνη Κομανέτση, προσωνύμιο το οποίο έχει προσδώσει στον Σαμαρά το «Κουρδιστό Πορτοκάλι».
Δεν είναι μόνο ο Καμμένος που λεηλατεί την άλλοτε μεγάλη παράταξη. Είναι και ο Μιχαλολιάκος της «Χρυσής Αυγής» αλλά και η Ντόρα η οποία αν κινηθεί έξυπνα θα μπει στη Βουλή.
Η Ντόρα η οποία θα πρέπει να αναδείξει τη συνέπειά της απέναντι στο Μνημόνιο και στις μεταρρυθμίσεις.
Από την άλλη μεριά το ΠΑΣΟΚ έχει στη διάθεση του Βενιζέλου πολιτικές εφεδρείες όπως ο Χρίστος Βερελής για παράδειγμα, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά για τα σημερινά ισχνά ποσοστά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτός που δεν θέλει τις εκλογές είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Για την ακρίβεια τρέμει το βράδυ της Κυριακής.
Κι αυτός που τις θέλει περισσότερο από όλους είναι ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος περιμένει σιωπηλά στη Ραφήνα την πανωλεθρία του Αντώνη Σαμαρά ώστε να επιστρέψει ως Μεσσίας και να ενώσει τη παράταξη καλώντας γενικό προσκλητήριο με Ντόρα, Καρατζαφέρη κλπ.

Tags:

0 Responses to “Δεύτερο κόμμα ο Σαμαράς!”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks