Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

Μετά το τραγικό  γεγονός που συντάραξε την κοινή γνώμη  με εναν πατέρα να αυτοδικεί στο σύνταγμα για να μην πληρώσουν τα παιδιά του τα χρέη του.Διοργανώνεται διαμαρτυρία σημερα στο Συνταγμα στις 18;00 και κοινοποιείται μέσω facebook.Οι ηθικοί αυτουργοί αυτού του γεγονότος πότε  Θα πληρώσουν; Εδώ και καιρό υπάρχει έντονη η αύξηση της αυτοδικίας λόγω οικονομικών προβλημάτων.Πόσα θύματα θα πρέπει να υπάρξουν για να καταλάβουν οι αρμόδιοι οτι αυτη η πολιτική σκοτώνει και κυριολεκτικά της ζωές μας;;; Ποια χωρα σώζουν και ποιους πολίτες;;;;;Δεν έχουν ευθύνες;;; 
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ








    •  
      Σήμερα
    • 6:00 μ.μ.
  • Δεν μπορούμε να τους κοιτάμε να δολοφονούν. Η χωρική σημειολογία του Συντάγματος καθιστά ως νοηματικά ουσιώδες και κοινωνικά επιβεβλημένο το να αντιδράσουμε άμεσα.

    ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ
    ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ



ΒΙΝΤΕΟ / ΦΩΤΟ – ΣΟΚ: Ο πολίτης που αυτοκτόνησε στην Πλατεία Συντάγματος
Σχετικά με την αυτοκτονία στην πλατεία Συντάγματος σήμερα το πρωί, λίγο πριν τις 9.00, διαβάστε εδώ:
Δείτε εικόνες και βίντεο:
Φωτορεπορτάζ από την πλατεία Συντάγματος
ΔΕΙΤΕ και το ΒΙΝΤΕΟ:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 13.36: «Ήταν ήρεμος άνθρωπος και οικογενειάρχης» λέει συγκλονισμένος και ξεσπάει σε λυγμούς ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακοποιών κ.Κωνσταντίνος Λουράντος, μιλώντας για τον 77χρονο Δημήτρη Χριστουλα, τον αυτόχειρα που έβαλε τέλος στη ζωή του με τον πλέον δρματικό τρόπο το πρωί της Τετάρτης στην πλατεία Συντάγματος.
«Τον γνώριζα από παλιά. Ερχόταν κάθε μήνα στον σύλλογό μας αφού μέχρι το 1994 ήταν ενεργό μέλος και διατηρούσε φαρμακείο στους Αμπελόκηπους. Ήρεμος άνθρωπος.. Αυτό έχουμε να το λέμε όλοι όσοι τον γνωρίζαμε… Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν η δουλειά του και η οικογένειά του. Δε γνωρίζω αν τον τελευταίο καιρό είχε οικονομικά προβλήματα…».

Tags:

0 Responses to “ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks