Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Tριβές στην κυβέρνηση Παπαδήμου


Όπως φαίνεται οι κομματικές ταυτότητες φαίνεται να υπερισχύουν, με τον πρωθυπουργό να εμφανίζεται προβληματισμένος και να ψάχνει λύσεις για να διατηρηθούν οι ισορροπίες.

Συνεχίζεται η κόντρα Ρέππα – ΝΔ για την εφεδρεία

Νέα πυρά εξαπέλυσε και χθες η ΝΔ , η οποία κατήγγειλε κομματικές μεθοδεύσεις ώστε υπάλληλοι «πράσινων φρονημάτων» και συνεργάτες υπουργών του ΠΑΣΟΚ να μπουν σε θέσεις, που εξαιρούνται από την εφεδρεία.

Ο Δημήτρης Ρέππας, απαντώντας, έκανε λόγο για αντι-συμπολιτευόμενη ψευδολογία και έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία 40 σελίδων.

Ο ΛΑΟΣ και η απουσία Αβραμόπουλου

Tριβές στην κυβέρνηση Παπαδήμου
Στην κυβερνητική επιτροπή της Πέμπτης, με την συμμετοχή σύσσωμου του υπουργικού συμβουλίου, ο ΛΑΟΣ επέκρινε τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ ότι επιχειρούν να «καπελώσουν» τους υπουργούς των δύο άλλων κομμάτων.
Παράλληλα την ίδια ώρα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η απουσία του οποίου από την κυβερνητική επιτροπή στοχοποιήθηκε από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, έκανε γνωστό ότι επτά ημέρες πριν, είχε ενημερώσει τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου για το ταξίδι του στις Βρυξέλλες.

Η ΝΔ επιμένει για εκλογές το «γρηγορότερο δυνατόν»

Η ΝΔ πάντως ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι οι εκλογές δεν αργούν και ήδη ο γραμματέας της ζήτησε από τον αρμόδιο υπουργό, Τάσο Γιαννίτση, να ανανεώσει τους καταλόγους των ετεροδημοτών.
πηγη: newsbomb.gr

Tags:

0 Responses to “Tριβές στην κυβέρνηση Παπαδήμου”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks