Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Κριός
Αισθηματικά, ξεκινάτε την ημέρα σας με αισιοδοξία αλλά κυρίως γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Νιώθοντας πολύ πιο σίγουροι για το τι θέλετε αλλά κυρίως για το τι μπορείτε, δίνετε έναν όμορφο και καθαρό αγώνα στο χώρο εργασίας. Η σχέση ξαναζωντανεύει μέσα από τη δική σας διάθεση να διαγράψετε τις παρελθοντικές ρήξεις και να κοιτάξετε μπροστά. Οι γεννημένοι το 1967 ίσως διαπιστώσετε πως σε κάποια πράγματα υπερβάλλετε.
Ταύρος
Η παρουσία της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο σάς αναβαθμίζει σε ζητήματα καθημερινότητας ενώ ό, τι χάνετε σε ταχύτητα το κερδίζετε σε αποτέλεσμα. Επαγγελματικά, αμφιταλαντεύεστε στη λήψη αποφάσεων αλλά η παρουσία του Άρη στην Παρθένο σας υποδεικνύει πως εσείς θα βγάλετε τα κάστανα από τη φωτιά. Οι δύσκολες αποστολές έρχονται και στον έρωτα, αφού θα χρειαστεί να παραδεχτείτε ότι μια σχέση παρατράβηξε και χρειάζεται να αλλάξει μορφή. Οι γεννημένοι του 1972 δημιουργείτε μια καινούργια φιλία.
Δίδυμοι
Η προσωπική σας συμπεριφορά είναι προϊόν παρορμήσεων. Ο Άρης στην Παρθένο αλλά και ο Ήλιος και ο Έρμης απέναντί σας δημιουργούν ένα νοητικό κομφούζιο που δυστυχώς το εγώ σας αρνείται να το δεχτεί. Ζητήματα επικοινωνίας αλλά κυρίως κατανόησης έρχονται στο προσκήνιο υπό τη μορφή παραπόνων και σας δημιουργούν μια μορφή έντασης. Οι γεννημένοι το 1981 με δυσκολία θα καταφέρετε να περάσετε τις θέσεις σας.
Καρκίνος
Αναμφισβήτητα, για εσάς είναι μια μέρα δημιουργικής απασχόλησης και ενδεχομένως αύξησης της όρεξής σας για φαγητό. Θεωρητικά, ο έρωτας περνά από το στομάχι, πρακτικά όμως το άγχος είναι αυτό που σας αναγκάζει να τρώτε. Επαγγελματικά, αν και θα τεθούν  ζητήματα αδελφικότητας μην βιαστείτε να αντιδράσετε μιας και οι καμπάνες δεν βαράνε για εσάς. Οι γεννημένοι του 1985 θα έχετε σταδιακή αύξηση στα οικονομικά.
Λέων
Οι σκέψεις σας θα διαπιστώσετε πως είναι άναρχες ενώ σε κάποιες περιπτώσεις αδυνατείτε να δείτε τα πράγματα με αντικειμενικότητα. Επαγγελματικά, νιώθετε πως κάποια πράγματα χρειάζονται επανεξέταση και γι’ αυτό διστάζετε να πάρετε αποφάσεις. Συναισθηματικά, νιώθετε πως η αγάπη είναι κάτι που δεν εξαγοράζεται, αντίθετα κερδίζεται μέρα με τη μέρα στιγμή με τη στιγμή. Οι γεννημένοι του 1966 μην απαιτείτε παράλογα πράγματα.
Παρθένος
Η  Σελήνη σήμερα έρχεται να σας γειώσει και να σας τροφοδοτήσει με υπομονή. Η επικοινωνία δεν θα είναι το δυνατό σας χαρτί μιας και ενδεχομένως κάποιες ερωτήσεις ή καταστάσεις να σας δημιουργήσουν νοητική σύγχυση. Ιδιαιτέρως στα επαγγελματικά, καταφέρνετε να δημιουργήσετε καλές συνθήκες στο χώρο ενώ δείχνετε αποφασισμένοι να συνδράμετε περισσότερο από ποτέ. Οι γεννημένοι του 1960 πιστέψτε στον εαυτό σας.
Ζυγός
Ο άνεμος ανανέωσης που πνέει στην καθημερινότητα σας καταφέρνει να φρεσκάρει και άλλους τομείς. Η παρουσία του Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σας κάνει πιο φειδωλούς και κυρίως πιο μετρημένους σε αυτά που βλέπετε και κάνετε. Αισθηματικά, είσαστε έτοιμοι να δώσετε τα πάντα, αρκεί να βρείτε απέναντί σας την κατάλληλη συμπεριφορά. Έξτρα χρήματα θα έρθουν στην κατοχή σας. Οι γεννημένοι το 1991 μάλλον κάνετε λάθος, μετρώντας τα πάντα με γνώμονα την ηλικίας σας.
Σκορπιός
Με τη Σελήνη απέναντί σας θέλετε να δημιουργήσετε στο περιβάλλον σας μια πιο όμορφη ατμόσφαιρα. Εργασιακά, χρειάζεται να αντιληφθείτε πως το μέλλον σας περνάει μέσα από τη συνεργασία και την ομαδικότητα και πως οι μέρες της μοναχικότητας και του αυτοσχεδιασμού έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής μιας και οι αλλαγές που κάνετε αρέσουν. Οι γεννημένοι του 1978 θα δεχτείτε προτάσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος.
Τοξότης
Σήμερα οι σκέψεις σας αλλά και η καρδιά σας εστιάζονται στην  παροχή βοήθειας προς τρίτους. Ίσως εκπλαγείτε από εκδηλώσεις αγάπης και εκτίμησης από άτομα που δεν περιμένετε. Οικονομικά ζητήματα βρίσκουν πρόσκαιρη λύση όμως κάτι θα πρέπει να κάνετε για να αποκτήσουν ένα πιο μόνιμο χαρακτήρα. Αισθηματικά, δείχνετε μεγαλύτερη κατανόηση στο σύντροφο σας.  Οι γεννημένοι του 1976, μην παρακάμπτετε τα αισθήματα σας.
Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα έχει όλα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να την κάνουν ιδανική. Η αδυναμία όμως να προγραμματίσετε τα κατάλληλα πράγματα για τη σωστή στιγμή ίσως σας οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Αισθηματικά, βολιδοσκοπείτε τις προθέσεις κάποιων, χωρίς όμως να έχετε κάνει το ουσιαστικότερο, δηλαδή να δείτε εάν πληρούν τις προϋποθέσεις σας. Οι γεννημένοι του 1967 ίσως λάβετε μια ειδοποίηση η οποία  θα  είναι προϊόν λάθους.
Υδροχόος
Αντιμετωπίζετε τους θεσμούς με σεβασμό και δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην ορθή χρήση κάποιων κανόνων. Η ομαδική εργασία στην παρούσα φάση δεν ευνοείται ιδιαίτερα και για αυτό προσπαθείτε να ασκείτε ένα  διακριτικό έλεγχο. Αισθηματικά, χρειάζεται να δείτε ποιοι και γιατί υπάρχουν. Κάποια απροσδόκητη πρόκληση θα σας δώσει την εντύπωση πως κάποιοι είναι ύποπτοι συνωμοσίας. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως βρεθείτε σε μια δύσκολη θέση.
Ιχθύες
Με τη Σελήνη σήμερα μπορείτε να ελπίζετε σε μια θετικότερη εξέλιξη κάποιων πραγμάτων. Βέβαια, η παρουσία του Άρη απέναντί σας αλλά και η παρουσία του Ηλίου και του Ερμή στον Τοξότη δημιουργούν κάποιες αντίξοες συνθήκες που, αν και δυσχεράνουν, δεν αναχαιτίζουν  το έργο σας. Μια μέρα που ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε κάποιο γνωστό να ανταπεξέλθει από μια απογοήτευση. Οι γεννημένοι του 1984 ίσως διαπιστώσετε πως πρέπει να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας.
πηγη:newsbomb.gr

Tags:

0 Responses to “Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks