Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Βλάχος: Εκπροσωπώ ξένο επενδυτή που θέλει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΕΚ


Τι είπε ο Αδαμίδης στη Γενική συνέλευση - Ξεκάθαρες αμφότερες οι δύο πλευρές ότι από πίσω δεν είναι Τούρκοι - «Ξεκινάμε οικονομικό έλεγχο και παίρνουμε την ΠΑΕ», υπογράμμισε ο Γιάννης Βλάχος που δέχεται συνεχώς ερωτήσεις - «Δεν μπορούμε να πούμε ποιος είναι», λένε με ένα... στόμα Αδαμίδης - Βλάχος - «Μας είπε ο Νοτιάς να μείνουμε», αποκάλυψε ο Αδαμίδης -
Οι εξελίξεις δείχνουν να είναι ραγδαίες, αφού ο νομικός Γιάννης Βλάχος που εκπροσωπεί στη Γενική Συνέλευση τον υποψήφιο νέο επενδυτή πήρε το λόγο και ενώπιον όλων είπε: «Θέλουμε το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΕΚ, με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ο επενδυτής είναι ξένος. Δεν εκπροσωπούμε Τούρκους, αλλά κάποιον με μεγάλη οντότητα». Το όνομά του πάντως δεν αποκαλύφθηκε, με τον Σταύρο Αδαμίδη να παίρνει στην πορεία το λόγο και να τονίζει: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση από Τούρκους. Το νέο Δ.Σ. έχει 45 μέρες να μελετήσει τυχόν προτάσεις».
Το πρόσωπο φυσικά της ημέρας είναι ο Γιάννης Βλάχος, ο οποίος δέχεται συνεχώς ερωτήσεις από τους μετόχους. Από την πλευρά του ξεκαθάρισε: «Θα μελετήσουμε τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ και θα τελειώσουμε τη συμφωνία μέσα σε 45 μέρες. Δεν υπάρχει σκέψη για συγκεκριμένα άτομα στο Διοικητικό Συμβούλιο από τον επενδυτή».
To ερώτημα όλων φυσικά είναι ποιος κρύβεται πίσω από τον Γιάννη Βλάχο. Οι ερωτήσεις σχετικά είναι πάρα πολλές. Η απάντηση ωστόσο μία και από κοινού με εκείνη του Σταύρου Αδαμίδη. Οι δύο νομικοί από διαφορετικά πόστα ο καθένας τονίσαν:
«Δεν μπορούμε να σας πούμε. Μας έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να κρατήσουμε μυστικό το όλο θέμα. Είναι ξένος, του έχουν μεταφέρει όλοι τι είναι η ΑΕΚ και τι πρεσβεύει. Είναι άνθρωπος με μεγάλη οικονομική οντότητα», είναι το μόνο που βγάζουν προς τα έξω οι Βλάχος και Αδαμίδης.
Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Βλάχος, που συνεχίζει να δέχεται καταιγισμό ερωτήσεων είπε τα εξής: «Θέλουμε να αποπληρώσουμε το δάνειο στη Morgan Stanley, είναι το γήπεδο μέσα στα σχέδιά μας. Έχουμε υπολογίσει τις οφειλές προς την Ερασιτεχνική, έχουμε μία εικόνα για τα οικονομικά της ΠΑΕ, αλλά πρέπει να γίνει ο έλεγχος. Θέλουμε να τελειώσει πιο γρήγορα από 45 μέρες».
Με τη σειρά του ο Σταύρος Αδαμίδης αποκάλυψε: «Εμείς θέλαμε να φύγουμε, αλλά ο Νίκος Νοτιάς στον οποίο προτείναμε να μπει πρόεδρος, μας είπε ότι επειδή λείπει στην Αμερική καλό θα είναι να μείνουμε και να τρέξουμε εμείς τις εξελίξεις».
πηγη:ΑΕΚ365

Tags:

0 Responses to “Βλάχος: Εκπροσωπώ ξένο επενδυτή που θέλει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΕΚ”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks