Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Εκπαιδευτικός ασελγούσε σε μαθητή

Ένας 52χρονος καθηγητής συνελήφθη στο Χαλάνδρι μαζί με 17χρονο αλλοδαπό μαθητή. Ο 52χρονος είχε σεξουαλική επαφή έναντι χρηματικής αμοιβής με το ανήλικο, ενώ στην κατοχή τους εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης

Σοκ έχει προκληθεί στο Χαλάνδρι, μετά τη σύλληψη 52χρονου καθηγητή που ασελγούσε εις βάρος 17χρονου αλλοδαπού μαθητή του, έναντι χρηματικής αμοιβής και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
Καθηγητής και μαθητής προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου, αρχικά με την αιτιολογία της κατοχής ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 3,6 γραμμαρίων που εντοπίστηκε στην κατοχή του δεύτερου.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το τμήμα Χαλανδρίου ωστόσο και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ο ανήλικος μαθητής λίγο νωρίτερα είχε μεταβεί στην οικία του 52χρονου. Ο εκπαιδευτικός είχε σεξουαλική επαφή με το δεύτερο, έναντι αμοιβής.
Στην οικία του 52χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό πορνογραφίας σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 6,2 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
πηγη: news247.gr

Tags:

0 Responses to “Εκπαιδευτικός ασελγούσε σε μαθητή”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks