Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

"Συγκυβέρνηση για ακόμα σκληρότερα Μνημόνια"



"Τη συγκυβέρνηση την επέβαλαν η ελληνική πλουτοκρατία και η Ε.Ε. για να εφαρμόσει πιο αποτελεσματικά τα παλιά Μνημόνια και να συμφωνήσει τα ακόμα χειρότερα Μνημόνια της χρεοκοπίας" δηλώνει σε συνέντευξή της στον Τύπο της Κυριακής η Αλέκα Παπαρήγα



"Ό,τι παίρνουν από το λαό δεν είναι προσωρινό", προειδοποιεί η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, με συνέντευξή της στον Τύπο της Κυριακής, ενώ καλεί τους πολίτες να αρνηθούν να πληρώσουν τα "απάνθρωπα χαράτσια, τις νέες δραστικές μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις, εργασιακά δικαιώματα".
Παράλληλα υπεραμύνεται της θέσης του κόμματός της για αποχώρηση από την Ε.Ε. και το ευρώ, καθώς εκτιμά ότι "η διάσπαση της Ευρωζώνης φαίνεται αναπόφευκτη".
Σε ερώτηση για ο εάν θα μπορέσει η κυβέρνηση Παπαδήμου να κάνει όσα δεν έκανε η κυβέρνηση Παπανδρέου, απαντά:
"Θεωρώ ανεπίτρεπτο να υπάρχουν σήμερα εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι που ενώ δεινοπαθούν, πιστεύουν ότι η συγκυβέρνηση έγινε για να ανακουφιστεί ο λαός. Τη συγκυβέρνηση την επέβαλλάν η ελληνική πλουτοκρατία και η Ε.Ε. για να εφαρμόσει πιο αποτελεσματικά τα παλιά Μνημόνια και να συμφωνήσει τα ακόμα χειρότερα Μνημόνια της χρεοκοπίας".
Για την ημερομήνια των εκλογών επισημαίνει ότι "αυτές θα γίνουν όποτε τις επιβάλλει ο λαός ή όταν τους δώσουν άδεια αυτοί στους οποίους έχουν δεσμευτεί".
Η κ. Παπαρήγα απορρίπτει για μία ακόμη φορά το ενδεχόμενο συγκρότησης αντιμνημονιακού μετώπου με άλλες δυνάμεις της Αριστεράς. "Το ΚΚΕ έχει αποδείξει ότι ξέρει τι λέει και δεν κοροϊδεύει το λαό ότι υπάρχουν εύκολες λύσεις. Ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ είναι παντελώς αναξιόπιστος. Με τις προτάσεις συνεργασίας επιχειρεί να θολώσει για μία ακόμη φορά τα νερά, να κρύψει ότι οι θέσεις και οι προτάσεις του για την Ε.Ε. και την κρίση αποδείχτηκαν όλες, μα όλες χρεοκοπημένες".
πηγη: news247.gr

Tags:

0 Responses to “"Συγκυβέρνηση για ακόμα σκληρότερα Μνημόνια"”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks