Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Βρέθηκε λύση για την ΠΑΕ ΑΕΚ


Θα την αποκαλύψει αύριο στην Γενική Συνέλευση ο Σταύρος Αδαμίδης και θα παρίσταται και εκπρόσωπος του υποψήφιου νέου ιδιοκτήτη

Λύση για την ΠΑΕ ΑΕΚ στο... 91 φαίνεται πως βρέθηκε σύμφωνα με τον πρόεδρο Σταύρο Αδαμίδη. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε από υποψήφιο επενδυτή με τον οποίο ήταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις πως αποφάσισε να προχωρήσει. Ο Αδαμίδης ενημέρωσε ήδη τον Νίκο Νοτιά και θα του δώσει περισσότερες και συγκεκριμένες πληροφορίες εντός της ημέρας αφού ως γνωστόν ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρίσκεται στην Ελλάδα και θα παρακολουθήσει τον αγώνα ΑΕΚ - Αντερλεχτ. Η ταυτότητα του επενδυτή παραμένει μέχρι τώρα μυστική όμως στην Γενική Συνέλευση αναμένεται να παραβρεθεί και να μιλήσει εκπρόσωπος του ο οποίος θα ενημερώσει τους μετόχους για το πλάνο του εντολέα του για την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συνέλεξε τοaek365.gr ο υποψήφιος νέος ιδιοκτήτης θα έχει πάρει μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου ποσοστό πάνω από 51% της ΠΑΕ με αύξηση Μετοχικού κεφαλαίου και πρώτος του στόχος είναι η ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια σε συνεργασία πάντα με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να γίνουν γνωστές μέσα στην ημέρα αφού μιλάμε για είδηση που οριστικοποιήθηκε πριν λίγα λεπτά. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η λύση αυτή δεν έχει καμία σχέση με τα δημοσιεύματα άλλων ιστοσελίδων για Ελληνα εφοπλιστή που βάζει 10.000.000 ευρώ ενώ δεν πρόκειται, σύμφωνα με τον Σταύρο Αδαμίδη, ούτε για την Sabanci Holding παρότι στην ΠΑΕ θεωρούν πως το θέμα με το ενδιαφέρον των Τούρκων δεν έχει κλείσει ακόμη οριστικά.
πηγη: ΑΕΚ365

Tags:

0 Responses to “Βρέθηκε λύση για την ΠΑΕ ΑΕΚ”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks