Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ομαδικά πυρά σε Γιώργο και Μνημόνιο από τη Νομαρχιακή Θεσσαλονίκης


Πυρά ομαδόν κατά της πολιτικής του Μνημονίου που εφάρμοσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσαν στελέχη του Κινήματος στη Θεσσαλονίκη, που πήραν μέρος στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου.
Από την κριτική δεν γλίτωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, για τον οποίο, όμως, υπήρξαν και φωνές υποστήριξης, όπως και διεκδικητές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.
Η πιο σκληρή κριτική προήλθε από ομάδα στελεχών που κατέθεσαν κείμενο, με το οποίο ζητούν να γίνει άμεσα συνέδριο για να καταδικαστούν οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν και να τεθεί θέμα αλλαγής ηγεσίας.
«Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε ούτε εκλογικά ένα κόμμα κατ' όνομα ΠΑΣΟΚ, το οποίο αναγνωρίζει ως μοναδικό λάθος της διακυβέρνησής του το γεγονός ότι δεν προώθησε αρκετά γρήγορα τις επιβαλλόμενες από την τρόικα "μεταρρυθμίσεις"», αναφέρουν στο κείμενο. Χαρακτηρίζουν «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» την ανάδειξη της κυβέρνησης Παπαδήμου και δηλώνουν εξοργισμένοι από «θεατρικούς διαγκωνισμούς» στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που είτε διατέλεσαν κορυφαίοι υπουργοί είτε στήριξαν με κάθε τρόπο τη νεοφιλελεύθερη πολιτική. «Απαιτούμε την απόσυρση όλων αυτών που είναι υπεύθυνοι για τα δεινά που βιώνουμε σήμερα και για τα δεινά που έρχονται», σημειώνουν. Η παραπάνω τοποθέτηση προκάλεσε οργισμένη αντίδραση από κάποια στελέχη.
Το «παρών» έδωσαν ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Γιώργος Αρβανιτίδης, οι δήμαρχοι Νεάπολης-Συκεών Σ. Δανιηλίδης, Παύλου Μελά, Δ. Παπαδόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γ. Πασχαλίδης, Μπ. Μπαρμπουνάκης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του ΕΚΘ Π. Τσαραμπουλίδης κ.ά.
πηγη:Enet.gr

Tags:

0 Responses to “Ομαδικά πυρά σε Γιώργο και Μνημόνιο από τη Νομαρχιακή Θεσσαλονίκης”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks