Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Επίθεση Τσίπρα κατά Παπαδήμου για τη μη προσέλευσή του στη Βουλή






«Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει στον κ. Παπαδήμο ότι η Βουλή των Ελλήνων δεν είναι γενική συνέλευση μετόχων τραπέζης, στην οποία κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο, για να έρχεται όποτε του αρέσει και να μην έρχεται όποτε δεν του αρέσει. Η Βουλή των Ελλήνων, όσο παραμένει Βουλή των Ελλήνων, έχει κανόνες και κανονισμούς λειτουργίας τους οποίος οφείλει, θέλει δεν θέλει, να σέβεται» είπε ο κ. Τσίπρας.
Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξη Τύπου, έπειτα από την απάντηση της Κομισιόν ότι η διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ σε περίπτωση μη καταβολής του τέλους ακινήτων παραβιάζει σχετική κοινοτική οδηγία, κάλεσε την κυβέρνηση να δηλώσει χωρίς άλλη καθυστέρηση ότι παίρνει πίσω το «παράνομο και αντισυνταγματικό μέτρο».
Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε την απάντηση του επιτρόπου Έτινγκερ μια «πρώτη μικρή δικαίωση στον αγώνα που γίνεται για την κατάργηση του ειδικού τέλους ακινήτων»
Αποδείχθηκε, πρόσθεσε, ότι αυτό το χαράτσι δεν είναι μόνο αντισυνταγματικό με βάση τα ελληνικά δεδομένα, αλλά είναι και εκτός ευρωπαϊκού νομικού πλαισίου και διεμήνυσε ότι «η διαρκής αυτή παρανομία δεν θα μείνει έτσι.
πηγη: news24

«Έστω και ένα νοικοκυριό να μείνει δίχως ρεύμα, θα προσφύγουμε εναντίον τους διεκδικώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα, τόσο στα ελληνικά όσο και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια» είπε ο κ. Τσίπρας.

Tags:

0 Responses to “Επίθεση Τσίπρα κατά Παπαδήμου για τη μη προσέλευσή του στη Βουλή”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks