Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Χαράτσι στα κοντέινερ σεισμοπαθών! Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Μπορεί να μοιάζει απάνθρωπο, αλλά στην Ελλάδα του σήμερα, οι σεισμοπαθείς τριών οικισμών στα Γρεβενά καλούνται να πληρώσουν το τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ, τη στιγμή που από το σεισμό της 13ης Μαΐου μένουν σε κοντέινερ!

Σύμφωνα με το star-fm.gr, τη συμπαράσταση του Δήμου ζητούν οι σεισμοπαθείς των τριών σεισμόπληκτων οικισμών Καλαμιτσίου, Καλοχίου και Μεσολάκκου, καθώς ο γολγοθάς τους συνεχίζεται.

Παρά το γεγονός ότι στους σεισμόπληκτους του νομού Γρεβενών είχε δοθεί η υπόσχεση στεγαστικών δανείων για την ανέγερση νέων κατοικιών, μέχρι σήμερα ούτε το 5% των σεισμοπλήκτων δεν έχει πάρει δάνειο.

Το χαράτσι καλούνται να πληρώσουν όχι μόνο όσοι μένουν σε κοντέινερ, αλλά και οι σεισμοπαθείς που έχουν μετατρέψει τις αποθήκες και τους στάβλους σε κατοικήσιμο χώρο, καθώς εδώ και 16 χρόνια δεν έχει προχωρήσει η μετεγκατάσταση των τριών αυτών οικισμών στη θέση «Πατώματα».

Ο δήμος Γρεβενών πρόκειται να στείλει εξώδικο προς τη ΔΕΗ για να μη χρεώνει το τέλος ακινήτων στα κοντέινερ των σεισμοπαθών των τριών σεισμόπληκτων οικισμών.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι σεισμόπληκτοι, όταν έλαβαν τους λογαριασμούς, έκπληκτοι διαπίστωσαν να αναγράφονται τα τετραγωνικά των κοντέινερ που 17 χρόνια τώρα θεωρούνται ως πρώτη τους κατοικία.




πηγη:ΑΕΚ365

Tags: ,

0 Responses to “Χαράτσι στα κοντέινερ σεισμοπαθών! Απίστευτο κι όμως αληθινό!”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks