Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Αδαμίδης


Περιμένει την γραπτή πρόταση των ενδιαφερόμενων επενδυτών τις προσεχείς ημέρες και πριν την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ
Αγωνιστικά η ΑΕΚ αρχίζει και βρίσκει τον… βηματισμό της, αλλά διοικητικά συνεχίζει να «παραπατά». Από αύριο Δευτέρα μπαίνουμε σε εβδομάδα Γενικής Συνέλευσης. Μια από τις πιο κρίσιμες Γ.Σ. στην ιστορία του συλλόγου, καθώς περνά πολύ δύσκολες στιγμές. Τι πιο δύσκολες στην ιστορία της, κατά τον Νίκο Κωστένογλου. Ο Σταύρος Αδαμίδης που χθες ήταν στο Αγρίνιο με τον Μάκη Κασνακίδη, είναι η αλήθεια ότι ήταν (ξανά) αισιόδοξος. Δεν είπε τίποτα συγκεκριμένο, αλλά με χαμόγελο έδειχνε ότι περιμένει κάτι καλό.
Ο πρόεδρος της Ενωσης περιμένει επί της ουσίας μέχρι την Παρασκευή κάτι απτό από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Για να μπορεί ο ίδιος στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής να παρουσιάσει κάτι συγκεκριμένο. Αν δεν έχει κάτι στα χέρια του δεν μπορεί να μιλήσει την Παρασκευή για φιλολογικό ενδιαφέρον κάποιων επενδυτών χωρίς στοιχεία.
Αλλωστε, από αρχές Οκτώβρη έχει παραιτηθεί και το τελευταίο «χαρτί» παραμονής του στην προεδρία είναι αυτή η ιστορία με τους επενδυτές από το εξωτερικό. Έχει επαφές με τις δύο εταιρίες, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποτέλεσμα. Την ίδια ώρα, ο Νίκος Νοτιάς φέρεται να έρχεται με «συμπαίκτη» την Παρασκευή στην Γ.Σ. Και ίσως αλλάξει τα δεδομένα της υπόθεσης.
Όπως και να έχει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής η ΑΕΚ πρέπει να έχει συγκεκριμένο πλάνο για την βιωσιμότητα της. Διότι όπως λειτουργεί σήμερα, δεν μπορεί να προχωρήσει και άλλο…

πηγη: ΑΕΚ365

Tags:

0 Responses to “Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Αδαμίδης”

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe

Donec sed odio dui. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio. Duis mollis

© 2013 Ελεύθερος Κήρυκας. All rights reserved.
Designed by SpicyTricks